Home » Algemene voorwaarden

Op alle uitgaven, publicaties, correspondentie, aanbiedingen  en leveringen van Security XL, alsmede de nieuwsbrieven, inschrijvingen of andere faciliteiten van de websites worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden (pdf) van Security XL en alle voorwaarden, bepalingen en mededelingen zoals vermeld op de verschillende websites. In geval van conflict prevaleren de algemene voorwaarden van Security XL. Alle prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.

Downloaden: Algemene voorwaarden van Sexurity XL (pdf)

Copyright

Alle handelsmerken op de websites van Security XL horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars. De afbeeldingen en teksten op de websites van Security XL zijn auteursrechtelijk beschermd door door de Auteurswet 1912 en internationale auteursrechten. Dit auteursrecht berust bij Security XL. Zonder schriftelijke toestemming van Security XL is het niet toegestaan hiervan gebruik te maken. In geen geval mag de afbeelding zonder schriftelijke toestemming van Security XL worden gereproduceerd of openbaar gemaakt. Bij constatering van gebruik zonder toestemming zal altijd leiden tot vervolging. Wilt u een foto en/of stukken tekst gebruiken, neemt u dan contact met ons op.

Privacy

Security XL respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verschaft zorgvuldig worden behandeld, en zonder uw toestemming niet aan derden worden verstrekt. Security XL bevat links naar andere sites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en stelt zich niet aansprakelijk voor de privacyregels die worden gebruikt door de beheerders van deze sites.

Disclaimer

Security XL besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden of onvolledigheden zijn echter niet altijd te vermijden. Security XL alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. Mocht u iets aantreffen wat niet juist is neemt u dan in alle gevallen per direct contact met ons op.

Security XL

van Kouwenborchstraat 9
7773 CA HARDENBERG

Telefoon: 0523 271110

KvK: 05064924
BTW: NL128021792B01